Coll. Vinstua_mat.jpg


Prikkfri gjennomføring

Livet på landet har sine fordeler. På Raumergården finnes all den ro som trengs rundt krevende kursdager eller styresamlinger. Diskresjon og suveren timing er en del av kurspakken. Velsmakende måltider basert på rene råvarer fra regionen er selve prikken over i´en.

Lokalene

Lokalene våre er lyse og luftige med god ventilasjon, og passer perfekt for små og store grupper. Vi har 3 lyse konferanserom, og en storstue med plass til 60 konferansegjester eller 100 gjester til selskap. Vinstuen rommer 16 konferansegjester eller 22 selskapsgjester. Styrerommet har plass til 16 konferansegjester. Luftige og lyse lokaler med god ventilasjon som passer perfekt for små og store grupper.

Møterommene har videokanon/projector, flipovere, tusjer, overheads og internett. Trådløst internett (WLAN) finnes også i fellesområdene. Er det behov for andre kursverktøy, er vi behjelpelig med å skaffe det som trengs.

Raumergårdens vakre omgivelser egner seg ypperlig til avkopling og utendørsaktiviteter, samlet eller gruppevis, så spør oss. Vi vet hva som fungerer best.